داوطلبان جا مانده از ثبت نام دکتری بخوانند
پس از اتمام مهلت نام نویسی کنکور مذکور، داوطلبان جامانده از ثبت نام می تواتند جهت شرکت در کنکور به دو روش اقدام نمایند.
1) زمان تمدید مهلت ثبت نام سازمان سنجش
در این روش فرآیند ثبت نام مجدد آزمون دکتری تفاوتی با ثبت نام در مهلت اصلی ندارد و پیشنهاد ما به داوطلبانی که از ثبت نام اصلی جامانده اند، روش مذکور می باشد. در این روش با ورود به سایت سازمان سنجش نشانی اینترنتی sanjesh.org و ورود به لینک مرتبطی که در این سامانه قرار داده شده است، می توانند نسبت به ثبت نام با تاخیر کنکور دکتری اقدام نمایند.
2) سیستم پاسخگویی سازمان سنجش
روش دوم برای آن دسته از داوطلبان و متقاضیانی که نتواسته در بازه زمانی ثبت نام اصلی و همچنین بازه تمدید مهلت ثبت نام نسبت به ثبت نام با تاخیر آزمون دکتری اقدام نمایند، می توانند به وسیله ارسال درخواست خود در سامانه پاسخگویی سازمان سنجش درخواست ثبت نام بعد از مهلت مقرر نمایند. اما از آن جایی که جوابگویی این روش قطعی نیست، در نتیجه لازم به ذکر است که داوطلبان تمام تلاش خود را به کار ببرند تا در زمان مقرر و مهلت اصلی ثبت نام نمایند و فرم اینترنتی نام نویسی کنکور دکتری را در همان تاریخ اصلی تکمیل نمایند.در اطلاعیه روز پنج شنبه سازمان سنجش آمده است: به اطلاع متقاضیان آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال 1401 برای پذیرش در دوره های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی که در زمان مقرر موفق به ثبتنام در این آزمون نشدهاند میرساند این داوطلبان حداکثر تا روز جمعه دهم دی ماه می توانند با تاخیر ثبت نام کنند.
به نقل از سایت پاسخ با ما : داوطلبان برای ثبت نام به درگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه کنند.
هزینه ثبت نام با تاخیر حسب مصوبه مورخ 19 آبان 1400 هیات وزیران مبلغ سه میلیون و هفتصد و هفتاد و هفت هزار ریال است
هزینه فوق شامل مجموع هزینههای ثبت نام در بازه زمانی مقرر به مبلغ 2 میلیون و 580 هزار ریال، ثبت نام برای متاخرین به مبلغ یک میلیون و 680 هزار ریال و خدمات پیام کوتاه به مبلغ 12 هزار ریال است.
آزمون ورودی مقطع دکتری نیمهمتمرکز (Ph.D) سال 1401 در روز جمعه ششم اسفندماه امسال 1400 برگزار خواهد شد.
ثبت نام آزمون دکتری 1401 از یکم آذر ماه آغاز شد و تا دوازدهم آذر ماه ادامه داشت. بنا به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور ، آزمون دکتری تخصصی 1401 در روز جمعه به تاریخ 6 اسفندماه 1400 برگزار خواهد شد و داوطلبانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند ، باید از چند ماه قبل برای ثبت نام خود اقدام نمایند. زمان در نظر گرفته شده توسط سازمان سنجش برای ثبت نام آزمون دکتری 1401 ، از روز 1 الی 8 آذر ماه می باشد و برای این آزمون بر خلاف آزمون های کارشناسی و کارشناسی ارشد ، مهلت مجددی برای ثبت نام جاماندگان در نظر گرفته نمی شود.
بنابراین توصیه می شود که حتما در مهلت یک هفته ای یکم تا هشتم آذرماه برای ثبت نام خود اقدام نمایید تا در صورت عدم تمدید مهلت ثبت نام از شرکت در آزمون جا نمانید. البته در سال گذشته برای ثبت نام جاماندگان لینک ثبت نام با تاخیر در سایت سنجش فعال شد و امسال نیز پیش بینی می شود که به درخواست داوطلبان ، فرصتی برای ثبت نام با تاخیر در نظر گرفته شود.
نحوه ثبت نام با تاخیر دکتری
- وارد سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org شوید و گزینه دکتری تخصصی را از منوی سمت راست صفحه انتخاب کنید.
- برای تهیه کارت ثبت نام دکتری بر روی لینک “خرید کارت” کلیک نمایید.
- سپس باید گزینه “سریال ثبت نام با تاخیر و پس از اتمام مهلت آزمون دکتری” را انتخاب نمایید و دکمه “تایید و ادامه” پایین صفحه را بزنید.
- در مرحله بعد باید مشخصات خواسته شده را شامل نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت ، شماره تلفن همراه و پست الکترونیک را درج کرده و گزینه “تایید و ادامه” را انتخاب کنید.
- پس از درج اطلاعات خواسته شده گزینه “ادامه روند پرداخت” را انتخاب کنید.
- در مرحله بعد باید شماره کارت ، تاریخ انقضا ، رمز دوم و کد امنیتی را درج کرده و دکمه پرداخت را بزنید.
- پس از پرداخت هزینه ، شماره سریال ثبت نامی را که سامانه ارائه می دهد را یادداشت کنید تا با استفاده از آن وارد سامانه ثبت نام با تاخیر آزمون دکتری شوید.
- به صفحه اول سامانه برگردید و شماره کارت اعتباری ثبت نام را که تهیه کرده اید را درج نمایید.
- پس از وارد شدن به فرم ثبت نام ، در مرحله اول می بایست عکس داوطلبی را با مشخصات خواسته شده درج کرده و گزینه ارسال را انتخاب کنید.
- پس از بارگذاری عکس ، وارد مرحله بعد خواهید شد که باید تمام اطلاعات خواسته شده را در فرم درج نمایید و در بخش هایی از فرم که به کد نیاز داشتید لازم است گزینه “اطلاعات بیشتر” را که در مقابل باکس خالی قرار دارد را انتخاب کنید تا کد را بگیرید.
- پس از تمام مراحل فوق و تایید نهایی ، حتما شماره پرونده و کدپیگیری ارائه شده توسط سامانه را یادداشت و ذخیره کنید.