آیا لیزر موهای زائد در دوران بارداری میتواند خطرناک باشد؟
پوست بدن نیز در دوران حاملگی بسیار حساس است و لیزر موهای زائد احتمال دارد به بروز درد، قرمزی، خارش و مشکلات پوستی منجر شود.
از بین رفتن موهای زائد به طور کامل مستلزم این است که فرد چند جلسه در طی چند ماه مراجعه کند و ممکن است این جلسات تا پایان بارداری نیز ادامه یابد. پوست بدن در مراحل پایانی بارداری حساستر میشود و لیزر دردآور خواهد بود.
در مرحلههای پایانی بارداری دراز کشیدن و نشستن در زمان انجام لیزر دشوارتر میشود.
هنگامی که باردار هستید، بدنتان لبریز از هورمون ها می شود و هر چه میزان استروژن و اندروژن در بدنتان بالاتر باشد، بیشتر باعث رشد مو در جا هایی که قبلا مو نداشته است می شود. این اتفاق در سه ماهه سوم بارداری شدت بیشتری پیدا می کند.
ممکن است ناگهان متوجه شوید روی شکم، صورت، گردن، سینه و بازوهایتان مو روییده است. خوشبختانه رشد مو در دوران بارداری کاملا طبیعی است و معمولا پس از زایمان، خود به خود از بین می رود.
هورمون های بارداری نه تنها بر محل رشد ناگهانی مو و میزان رویش موهای زاید تاثیر می گذارد بلکه چرخه رشد مو ها را نیز تغییر می دهد.
مو های سر و بدن یک مرحله رشد فعال به نام آناژن دارند. هنگامی که مو کامل رشد می کند وارد مرحله استراحت می شود که تلوژن نام دارد. پس از آن، مو می ریزد.
هورمون های بارداری مرحله ریزش موها را به تاخیر می اندازند. به همین علت است که ممکن است در دوران بارداری موها پر پشت تر و ضخیم تر به نظر برسند. بدن در این دوران نمی گذارد مثل همیشه ریزش مو طبیعی داشته باشید.
حدود سه تا شش ماه پس از به دنیا آوردن فرزند، هورمون هایتان به سطح طبیعی برمی گردند و موهای اضافی می ریزند. پس از این مرحله ممکن است ریزش موی ناگهانی را تجربه کنید که به آن تلوژن افلوویم (Telogen Effluvium) میگویند.