راهنمای شرایط عمومی و اختصاصی دانشگاه علوم قضایی برای ورود به آن

> شرایط استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه علوم قضایی

داشتن شرایط عمومی آزمون سراسری
تدین به دین مبین اسلام و التزام عملی به احکام آن
التزام به ولایت فقیه و مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران
پذیرش در گزینش (بررسی صلاحیت‌های عمومی)
برخورداری از سلامت کامل جسمی و روانی و نداشتن سوء پیشینه کیفری
سپردن تعهد به تحصیل تمام وقت و عدم اشتغال به کار در زمان شروع به تحصیل (1398/07/1)
سپردن تعهد خدمت به قو? قضائیه برای تصدی سمت‌های قضایی بر اساس نیاز‌های قو? قضائیه به میزان دو برابر مدت تحصیل
تبصره: تعهد خدمت داوطلبانی که از مزایای قانون گذرانیدن مدت خدمت وظیفه فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی در محاکم قضایی کشور مصوب 1373 استفاده می‌کند ده سال خواهد بود.
داشتن حداکثر 24 سال تمام تا تاریخ 1398/06/31

تبصره: مدت خدمت وظیفه داوطلبانی که دوره سربازی راگذرانده اند به حداکثر سن آنان افزوده می‌شود.
داشتن حداقل معدل کتبی دیپلم 14 و معدل کل پیش دانشگاهی 14 برای داوطلبان مقطع کارشناسی علوم قضایی.
داشتن حداقل معدل کتبی دیپلم 17 و معدل کل پیش دانشگاهی 17 برای داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی.

ثبت نام دانشگاه علوم قضایی 1400

داوطلبان تحصیل در دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری به‌ جز ثبت‌نام در آزمون سراسری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور، به هیچ‌گونه ثبت‌نام دیگر یا تکمیل فرم یا مراجعه حضوری نیاز ندارند. کلیه داوطلبان گروه‌های آزمایشی سه‌گانه علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی که علاقه‌مند به شرکت در گزینش دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری هستند، با توجه به شرایط پذیرش، علاوه بر ثبت‌نام اینترنتی در آزمون سراسری، باید نسبت به تکمیل فرم درخواست پذیرش، که در سایت دانشگاه درج گردیده اقدام نمایند. ثبت‌نام از 1 بهمن‌ماه 99 آغاز و تا 8 بهمن فقط در سایت سازمان سنجش صورت می‌گیرد.

شرایط عمومی پذیرش دانشگاه علوم قضایی 

شرایط پذیرش دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری تهران در ابتدا تحت عنوان دانشکد? علوم قضایی و خدمات اداری به موجب ماد? 35 اصلاح پاره‌ای از قوانین دادگستری مصوب سال 1356 ه‍.ش به منظور رفع نیازهای دادگستری در زمینه‌های حقوقی، قضایی و اداری بنیانگذاری شد و با تلاش شهید گرانقدر آیت‌الله دکتر بهشتی در سال 1361 ه‍.ش به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز نمود.داشتن کلیه شرایط عمومی آزمون سراسری

تدین به دین مبین اسلام و التزام عملی به احکام آن

التزام به ولایت‌فقیه و مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران

پذیرش در گزینش عمومی و احراز صلاحیت اخلاقی

برخورداری از سلامت کامل جسمی و روانی و نداشتن سوءپیشینه کیفری

معرفی دانشگاه علوم قضایی و شرایط پذیرش دانشگاه علوم قضایی 1400

این دانشگاه هر ساله زیر نظر وزارت علوم و با توجه به امکانات دانشگاه و نیاز جامعه قضاوت، اقدام به جذب دانشجو می­نماید.

بر همین اساس تا کنون بیش از 5 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل گشته­اند، که عموما در حال ادای عهد خود در این منصب و یا در قالب اساتید دانشگاه، وکلای دادگستری، نمایندگان مجلس، و یا کارشناسان قضایی؛ می­باشند.

با همین هدف، این دانشگاه سالانه در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، از طریق کنکور سراسری و تنها از میان داوطلبین مرد، اقدام به جذب دانشجو به شکل بورسیه می­نماید.

به علاوه:

در مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری به ترتیب در 16 و 2 گرایش اقدام به جذب دانشجو از میان هر دو گروه متقاضیان مرد و زن می­نماید. ظرفیت این رشته ها هر ساله متغیر است.

شرایط پذیرش دانشگاه علوم قضایی 1400

دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری از طریق کنکور سراسری گروه های آزمایشی انسانی ، ریاضی و تجربی در رشته های علوم قضایی و کارشناسی ارشد علوم قضایی دانشجو پذیرش می کند و بیشترین تعداد پذیرش را از رشته انسانی دارد. داوطلبانی که می خواهند وارد این دانشگاه شوند در قدم اول باید در کنکور سراسری شرکت کنند و با کسب رتبه لازم ، اتتخاب رشته این دانشگاه را انجام دهند. سپس در صورت داشتن صلاحیت های لازم ، برای مصاحبه دعوت خواهند شد و باید در این مرحله نیز حدنصاب قبولی را به دست آورند.

شرایط اختصاصی

  •  داوطلبان پس از کسب رتبه مجاز، باید کد رشته محل‌های این دانشگاه را در فرم انتخاب رشته خود قرار دهند و به منظور افزایش شانس قبولیشان جزو الویت‌های اولشان باشد تا در صورت مناسب بودن رتبه‌شان از طرف دانشگاه به مصاحبه دعوت شوند.
  • در فرم انتخاب رشته، اگر داوطلب رتبه مناسب برای پذیرش را نداشته باشد الویت‌های بعدی او بررسی می شود.
  • داوطلب برای قبولی باید در مرحله انتخاب رشته، مرحله مصاحبه و در نهایت ثبت نام اینترنتی و ثبت نام حضوری شرکت داشته باشد.
  • داوطلبان برای انتخاب رشته در دانشگاه علوم قضایی حداکثر باید 24 سال سن داشته باشند. (مدت خدمت وظیفه‌ی داوطلبانی که دوره سربازی را گذرانده‌اند به حداکثر سن آن‌ها اضافه می‌شود)
  • اشتغال به کاری نداشته باشد و در قبال تحصیل تمام وقت تعهد دهد.
  • تعهد خدمتی به میزان دو برابر مدت تحصیل به قوه قضاییه داشته باشد.
  • برای مقطع کارشناسی حداقل معدل کتبی دیپلم 14 و معدل کل پیش‌دانشگاهی 14 داشته باشد.