جگونه با پیکرتراشی به اندام زیبایی دست پیدا کنیم؟
سیاری از افراد که قادر به تحمل سختی در کم کردن اضافه وزن نیستند راه های آسان تر از جمله تکنیک پیکرتراشی با روش های مختلف را انتخاب می کنند . اکثر افراد برای کاهش وزن خود حاضر به انجام هر روشی می شوند بدون در نظر گرفتن عارضه هایی که گاهی اوقات شاید برایشان ایجاد شود . به همین جهت قبل از اقدام برای عمل پیکرتراشی بهتر است راجع به نکاتی درباره ی پیکرتراشی اطلاعاتی را کسب و به دست آورید .
پیکر تراشی به طور کلی به انواع روش های تهاجمی و غیر تهاجمی گفته می شود که به وسیله ی آن ها می توان قسمت های مختلف بدن را لاغر کرد و به شکل دلخواه درآورد. دستگاه لیپوماتیک که پیکر تراشی لیپوماتیک توسط آن انجام می شود یکی از دستگاه های لیپولیز است.پیکر تراشی به تخلیه چربی از ناحیه ی زیر پوست توسط دستگاه هایی به نام لیپولیز، لیپوماتیک،بادی جت یا لیپوساکشن گفته میشود. این روش مناسب افرادی با توده بدنی بیش از 25 و 30 می باشد. در حالت کلی این جراحی برای افرادی که دچار چاقی در پایین تنه هستند مناسب می باشد.
عمل های پیکر تراشی یا فرم دهی اندام های مختلف بدن با روش های تخلیه چربی انجام می شود که این روش ها به شرح زیر هستند:
لیپولیز
لیپوماتیک
لیپوماتیک می تواند در کلینیک سرپایی انجام شود و معمولاً به داروی بی هوشی نیاز ندارد، در طول جلسه درمان، مقدار زیادی چربی بدن با کم ترین مشکل برداشته می شود.
بیمار از طریق این جراحی پوستش شل نمی شود، لیپوماتیک همچنین بدن را تقویت می کند، مهم است توجه داشته باشید که کاهش سایز برای مدتی طولانی ادامه می یابد و همچنین می تواند سلولیت را حذف کند.
روش لیپوماتیک چگونه کار می کند؟
در روش لیپوماتیک با استفاده از امواج مادون صوت (اولتراسوند) عمل شل کردن چربی را انجام می دهند. در واقع امواج اولتراسوند پس از برخورد با بافت چربی آن ها را تخریب می کنند. استفاده از این روش بسیار دقیق و ظریف است و می توان برای رفع غبغب, بالای سینه, اطراف زانو و بزرگی سینه ی آقایان نیز استفاده کرد. علاوه بر این, در لیپوماتیک آسیبی به سلول های چربی نمی رسد. بنابراین می توان از چربی که از بدن فرد خارج شده برای تزریق به نواحی دیگر مثل سینه و باسن استفاده کرد.پیکر تراشی با هدف لاغری و کاهش سایز در نقاط مختلفی از بدن (شکم و پهلو) انجام میشود. عمل پیکرتراشی برای تغییر فرم اندام، به صورت زود هنگام مورد استفاده قرار میگیرد. در این عمل پزشک متخصص اقدام به تخلیه چربیها کرده و فرم دلخواه فیزیک بدنی را برای مراجعین، جراحی می کند. در ادامه این مقاله درباره: پیکرتراشی چیست و چگونه انجام میشود ؟ کاندیدهای مناسب برای این عمل، چه کسانی هستند؟ همچنین از عوارض جراحی پیکر تراشی و خطرات این عمل صحبت خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.
پیکر تراشی چیست؟
در گذشته به دلیل نبودن امکانات پزشکی پیشرفته، افرادی که به دنبال کاهش وزن و اندام زیبا بودند، تنها با استفاده از رژیم های غذایی متفاوت، میتوانستند به اندام ایدهال خود برسند، که تحمل سختی رژیم های غذایی، برای بسیاری از افراد سخت بود. اما امروزه با پیشرفت کردن علم پزشکی، عملهای زیادی از جمله، عمل پیکر پیکر تراشی وجود دارد، که راه رسبدن به اندام زیبا را آسانتر کرده است.
درواقع پیکرتراشی یک عمل جراحی است، که در آن افرادی که دچار چاقی موضعی هستند، میتواند با استفاده از عمل پیکرتراشی چربی های اضافه را از بین ببرند و به تناسب اندام مورد نظر خود برسد.
این عمل در بیشتر روشها نیاز به بیهوشی ندارد و مراجعین به صورت سرپایی با ایجاد بیحسی موضعی، در بخش هایی از بدن جراحی خواهند شد. دوره ریکاوری معمولا تا یک هفته طول میکشد و بعد از آن هیچ یک از عوارض عمل جراحی در بیمار قابل مشاهده نیست. عمل پیکرتراشی شکم به چند روش انجام میشود، که در ادامه به معرفی هر یک از آنها میپردازیم.
پیکرتراشی شکم و پهلو
تجمع چربی ها بیشتر در نواحی شکم و پهلوها مشاهده می شود. عوامل بسیاری وجود دارد که موجب افزایش وزن خواهد شد. در این میان میتوان به تغذیه نامناسب، کم تحرکی و مشکلات ژنتیکی اشاره کرد. این جراحی به افراد کمک میکند، بدونه داشتن رژیمهای غذایی سخت و دشوار و یا برنامههای ورزشی سنگین به اندام ایده آل خود دست پیدا کنند.
تکنیک های پیکر تراشی:
شیوه های جراحی:
1- جراحی پلاستیک شکم
2- جراحی پلاستیک سینه که خود شامل: لیفت سینه، ایمپلنت سینه و ماموپلاستی است.
3- جراحی ران
4- جراحی بازو
تکنیک های تخلیه چربی که جزو روش های غیرجراحی محسوب میشوند که شامل:
1- لیپوماتیک
2- لیپوست
3- لیپوساکشن
4- لیپولیزر
5- ابدومینوپلاستی
6- بادی جت
7- کرایولیپولیز
8- اولترازد
9- دستگاه اکسیلیس (exilis)