شرحی بر چگونگی انتقال از پیام نور

انتقالی از دانشگاه ممکن است برای هر دانشجویی براساس شرایطی صورت گیرد اما اینکه برای انتقالی از چه دانشگاه مبدا به چه دانشگاه مقصدی میخواهید اقدام کنید مهم است. بدلیل اینکه امکان نقل و انتقالات به بعضی از دانشگاه ها وجود ندارد یا اگرهم این امکان وجود داشته باشد حتما باید قبل از انتقالی از جدول زمانبندی و مهلت در خواست انتقالی پیام نور و شرایط نقل و انتقالات دانشگاه مبدا و دانشگاه مقصد اطلاعات کافی کسب کنید و در صورت واجدالشرایط بودن اقدام به انتقالی بکنید.

شرایط انتقالی از دانشگاه پیام نور به دانشگاه آزاد حتی در ترم اول نیز وجود دارد مطابق با آیین نامه آموزشی جدید دانشگاه پیام نور مراکز و واحدهای پیام نور می توانند با مهمان یا انتقال دانشجویان با داشتن شرایط و ضرایب تعیین شده در ماده 2 نسبت به مهمان موقت یا دائم دانشجویان پیام نور موافقت کنند.

بر اساس آیین نامه جدید نحوه انتقالی دانشگاه پیام نور در صورت مهمان شدن دانشجو در سایر مراکز شهریه پرداختی توسط دانشجو افزایش پیدا می کند.

نکته :  تجربه نشان داده است  شروط انتقالی دانشگاه پیام نور ، تنها شرط کافی و لازم برای مهمان شدن موافقت مبدا و مقصد است ! فراموش نکنید رشته شما باید در مرکز مقصد وجود داشته باشد !شرایط نقل و انتقالات دانشگاه پیام نور اعلام شد. کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه می توانند بعد از کسب اطلاعاتی در رابطه با شرایط نقل و انتقالات دانشگاه پیام نور اقدامات لازم را برای ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه پیام نور انجام دهند. دقت داشته باشید که در صورت نداشتن شرایط لازم برای ثبت نام انتقالی دانشگاه پیام نور امکان ثبت نام در این طرح برای شما دوستان و همراهان عزیز وجود ندارد. بعلاوه، در صورت عدم اطلاع از شرایط لازم برای ثبت نام مهمانی دانشگاه پیام نور و یا انتقالی دائم ممکن است برای فرد مشکلی پیش بیاید. البته افراد بسیاری هم به جز اطلاع از شرایط نقل و انتقالات دانشگاه پیام نور به دنبال آشنایی با نحوه و زمان ثبت نام در سامانه سجاد برای گرفتن انتقالی یا مهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند.  

 

از آن جایی که کسب اطلاعاتی در رابطه با شرایط نقل و انتقالات دانشگاه پیام نور از جمله شرایط لازم برای ثبت نام مهمانی دانشگاه پیام نور برای هر یک از افراد متقاضی الزامی است از این رو کمک خواستن از مشاوری آگاه و خبره در این رابطه می تواند بسیار مهم و کلیدی باشد.اطلاع از شرایط انتقالی به دانشگاه پیام نور برای داوطلبانی که قصد تحصیل در این دانشگاه را دارند، الزامی میباشد. دانشگاه های پیام نور به دلیل سیستم با کیفیت آموزش یکی از بهترین مقاصد تحصیلی میباشد و هر ساله متقاضیان زیادی جهت تحصیل در این دانشگاه اقدام می نمایند. همچنین داوطلبان بسیاری تمایل به انتقالی به دانشگاه پیام نور از دانشگاه خود را دارند. لزا این افراد باید دارای شرایط انتقالی به دانشگاه پیام نور باشند که در ادامه مرکز پاسخ با ما به بررسی این شرایط پرداخته است.

انتقالی به دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام‌ نور که از جمله دانشگاه های تحت نظارت وزارت علوم میباشد در سال 1367 راه اندازی شد. روش آموزش در این دانشگاه به دو صورت مجازی و از راه دور و ‌حضوری میباشد. این دانشگاه گستره وسیعی از رشته‌ های مختلف را به‌ طور متفاوت ارائه می ‌دهد.

دانشگاه پیام نور در سال 1367 تاسیس شده است و براساس رتبه ‌بندی پایگاه علوم جهان اسلام که در سال 1393 منتشر شد، این دانشگاه جزو 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفته است.

دانشگاه پیام نور یکی از بزرگترین دانشگاه ها در سطح کشور می باشد که زیر نظر وزارت علوم فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.

روش آموزش در این دانشگاه براساس مجازی و آموزش از راه دور و نیمه‌ حضوری میباشد و دارای شیوه آموزشی خاصی نسبت به سایر دانشگاه ها است. آموزش نیمه حضوری به صورتی است که با بهره‌ گیری از فناوری آموزشی، استفاده از کتاب‌ های درسی خود آموز و دانشجو محور در یادگیری، حضور دانشجو در کلاس‌ های درسی دیگر الزامی نمیباشد.

پذیرش در دانشگاه پیام نور به صورت بدون کنکور و با کنکور انجام میگیرد. ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه پیام نور معمولا سالی دو بار انجام می گیرد.

یکی از امکانات دانشگاه پیام نور، امکان دریافت انتقالی یا میهمانی می باشد. برخی از دانشجویان دانشگاه پیام نور که بنا به دلایلی قصد ادامه تحصیل در دانشگاه خود را ندارند، می توانند در زمانی که دانشگاه پیام نور مقرر کرده است، نسبت به تغییر دانشگاه خود اقدام نمایند. این دسته از دانشجویان در صورتی دارای شرایط لازم انتقالی باشند، می توانند درخواست خود را برای انتقالی به دانشگاه پیام نور اعلام کنند.