برای حل مشکلات سامان دان با چه مرکزی باید تماس بگیریم؟
دانشگاه آزاد با توجه به جمعیت بالای دانشجویان و هم چنین تعداد زیاد واحد های دانشگاهی خود دائما در تلاش است تا با بهبود زیرساخت های الکترونیکی کیفیت آموزش های مجازی ارائه شده به دانشجویان در دوران شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه ها را بالا ببرد .
سامانه دان به نشانی daan.ir و دانان به نشانی danan.daan.ir دانشگاه آزاد نسخه بهبود یافته سامانه های آموزش مجازی این دانشگاه می باشد . اساتید و دانشجویان واحد ها ، مقطع و رشته های مختلف دانشگاه آزاد می توانند با ورود و عضویت در این سامانه ، کلاس های درسی آنلاین خود را در این سایت تشکیل دهند .
لذا به منظور آشنایی دانشجویان با سامانه دان و دانان ، در ادامه این مقاله مراحل و لینک ورود به سامانه پشتیبانی سایت دان دانشگاه آزاد را به همراه راهنمای تصویری ارائه داده ایم و هم چنین لینک دانلود نسخه اندروید برنامه دان دانشگاه آزاد نیز در این مقاله ارائه شده است .
با راه اندازی سامانه دان دانشگاه آزاد برخی از واحد های آموزشی لینک اختصاصی دانشگاه خود را در این سامانه ساخته اند و برخی از واحد های از سامانه دانان ( مشترک بین واحد ها ) استفاده می کنند . دانشگاه تهران مرکز از آن دسته از دانشگاه هایی است که لینک اختصاصی خود را برای ورود به سامانه دان دارد .
اساتیدی که سامانه دان تهران مرکز را به سامانه وادانا ترجیح داده و کلاس های خود را در سایت دان تشکیل می دهند باید زمان برگزاری کلاس ها را به دانشجویان خود اطلاع دهند . هر یک از دانشجویان پس از ورود به سایت iauctb.daan.ir می توانند با شناسه ( کد ) دانشجویی و کد ملی برنامه خود را مشاهده کرده و وارد محیط مجازی کلاس شوند .
دان یا وادانا؟
در ابتدا سامانه وادانا سیستم به روزرسانی شده سامانه LMS با هدف آموزش های مجازی و غیرحضوری برای دانشگاه آزاد طراحی شد اما پس ازمدت کوتاهی، سامانه دانان به نشانی daanaan.daan.ir، توانست جایگاه وادانا را با هدف ارتقا و افزایش قابلیت های خدماتی و همچنین امکان دسترسی بهتر به دست آورد. از همین رو، سایت دانان با توجه به مسائلی که پیش تر به آن پرداخته ایم، به روزرسانی شد و در قالب سایت دان با آدرس daan.ir به دانشجویان ارائه گردید.
عدم نیاز به نصب نرم افزار های کمکی، ثبت حضور دانشجویان و همچنین ذخیره کلاس های برگزار شده از جمله قابلیت ها و مزایایی به شمار می روند که باعث جایگزینی دان به جای وادانا شدند. بنابراین از این پس، فرآیند آموزش مجازی دانشگاه آزاد صرفا از طریق سامانه دان امکان پذیر خواهد بود و دانشجویان برای اطلاع از کلاس های خود می بایست به این سامانه مراجعه نمایند.
معرفی سامانه دان دانشگاه آزاد daan.ir
در حقیقت سایت دان ، اولین سایت مربوط به آموزش مجازی دانشگاه آزاد نیست. قبل از راه اندازی سایت دان ، دو سایت دیگر به نام وادانا و دانان برای فراهم کردن بستر آموزش های مجازی طراحی شده بود. در واقع، ابتدا سایت وادانا برای آموزش های مجازی راه اندازی شد، اما دانشگاه آزاد یک سری قابلیت ها را به سامانه وادانا اضافه کرد و در نهایت آن را به عنوان سایت دانان یا سایت دانان معرفی کرد؛ اما با گسترش شیوع کرونا و افزایش نیاز به برگزاری کلاس های مجازی، دانشگاه آزاد تصمیم گرفت که مشکلات مربوط به سایت دانان را برطرف کند. بنابراین، در نهایت سامانه دان را به عنوان بستری برای آموزش های مجازی و غیر حضوری افتتاح نمود.
سامانه دان یک بستر مناسب با سرعت خوب برای تمام آموزش های مجازی است؛ به همین خاطر در بیشتر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی مورد استفاده قرار می گیرد. البته سایت دانان یا وادانا، هنوز هم در بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران استفاده می شوند؛ اما سایت دان دانشگاه آزاد توانسته از همه نظر برتری خود را بر این دو سایت نشان دهد. لازم به ذکر است دانشگاه آزاد سامانه های دیگری مانند سامانه آموزشیار نیز دارد که در مقاله مجزایی به آن پرداخته ایم. خواندن مقاله سامانه گلستان فرهنگیان را نیز به شما توصیه می کنیم.